Discipline is choosing between what you want now and what you want most

Idag har jag känt mig riktigt omotiverad. Den känslan kommer vissa dagar och speciellt nu när jag har ett specifikt mål i sikte.
Bredvid min säng har jag en tavla där det står “Disciplin is choosing between what you want NOW and what you want MOST”, och varje gång jag läser det blir jag påmind om hur värt det är att göra vissa mindre roliga saker ibland, för det lönar sig i slutändan.

Ibland känns det så otroligt tråkigt att gå till gymmet, men jag vet att jag kommer känna mig riktigt nöjd när jag är klar. Ibland känns det tråkigt att sitta och käka sin matlåda när andra äter annan mat tillsammans, men jag vet att det är värt det med tanke på vilket mål jag har just nu.

När jag har tagit mig i mål vill jag känna att jag har gjort ALLT jag kunnat för att vara den bästa versionen av mig själv. Jag vill inte kunna tänka “jag kunde gjort liite bättre” för det ska inte finnas! Att alltid göra sitt bästa lönar sig för då kan man gå med huvudet högt och känna sig stolt sen!

Så idag vill jag påminna er och mig själv om att man ibland måste göra mindre roliga saker för att nå dit man vill, för herregud vad härligt det är när man krossar ett mål man satt upp.. det är värt många tuffa stunder kan jag lova! Känslan att utmana sig själv och att ta sig dit man vill är oövervinnelig! Krossa era mål och var stolta! ????

Idag satte jag på grym musik i öronen och bara körde utan att tänka.. resulterade i ett riktigt bra ryggpass trots att motivationen var låg i början. Blev riktigt nöjd efteråt och kände att jag hade gjort ett jäkla bra jobb! Ibland behöver man stänga av känslorna innan träningspasset och “bara köra” för då brukar man kunna hitta ett bra flyt i passet ????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 11 =