Gör träningen till en fin och värdefull stund

Hej!

Har haft en bra dag som bestått av träning och väldigt bra sällskap! Jag och en av mina närmsta vänner bestämde att vi skulle ha en riktig träningsdejt ihop! Vi sågs på gymmet kl 7:30 och körde cardio (konditionsträning) ihop innan frukost. Efter cardion åt vi vår gröt som vi hade med oss till gymmet, så himla mysigt! ???? Vi satt och smälte frukosten/snackade skit ett tag innan vi drog igång ett ryggpass.

Avslutade sedan träffen med att äta våra lunchlådor ihop på gymmet efter träningspasset ???? Ibland behöver man använda fantasin och göra träningen lite roligare. Vissa dagar vill man bara gå till gymmet och få det avklarat, andra dagar kan det vara motiverande att göra träningen till en väldigt fin och värdefull stund. Träffa vänner och träna ihop för att sedan äta en god lunch tillsammans, eller kanske ta en långpromenad ihop följt av en härlig frukost. Sånt ger mig verkligen motivation och det är kul att dela den tillsammans med en person som betyder mycket ???? Ha en fortsatt fin kväll! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =