Vilodag igår resulterade i ett grymt ryggpass idag

I förrgår var jag riktigt sliten.. jag har lagt upp mitt träningsschema så att jag vilar var 5:e dag där jag på mina vilodagar endast tar en promenad. Eftersom att jag var så pass seg i förrgår så valde jag att vila HELT igår (INGEN fysisk aktivitet). Jag var ledig och höll mig hemma exakt hela dagen ???? Det var verkligen välbehövligt och gav bara gott för idag har jag haft riktigt bra med energi och fick till ett av mina bästa träningspass på flera veckor! Bra tryck och kontakt i musklerna, massor av energi och bra flyt genom hela passet, grymt var det! ???? Hade skapligt med myror i benen igår när jag bara låg hemma vilket var jobbigt. Försökte påminna mig om hur sliten jag varit dagen innan och övertalade mig själv om att vilan bara skulle göra gott även om det för stunden kändes segt att bara ligga i soffan. Ibland krävs det verkligen disciplin för att lyssna på kroppen och låta den vila!

Fast var ju såklart riktigt skönt att bara ligga och glo film hela dagen med ????????

Blev rygg och mage idag och jag är så himla nöjd med passet! Nu är det en lugn kväll och en god middag som väntar ????????

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sexton =