Lördagspepp

Blev ett riktigt bra rygg och bicepspass idag! ????

Idag har jag känt mig så himla motiverad. Jag känner verkligen att allt slit lönar sig och det känns så värt det. Det är viktigt att göra det man mår bra av oavsett vad andra tycker om det. Många ifrågasätter min träning men ännu fler stöttar mig i den eftersom att de ser att den gör mig lycklig och att jag mår bra av det.

Vissa dagar känns det tufft och jag känner mig omotiverad, men då måste jag påminna mig om varför jag gör det och vart jag vill vara i framtiden. Vad ska jag göra IDAG för att jag ska kunna vara där jag vill vara i framtiden? Vad har du för mål? Vad kan du göra varje dag för att komma närmare dina mål? Dina mål ska bli dina resultat! Jag har inga drömmar, jag har mina mål och jag har en plan för hur jag ska ta mig dit. Tro på det ni gör och ge er inte. Ni måste göra det för en egen skull! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =