Tyngre Classic VI- tävlingshelgen

Herregud jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu.. första tävlingen är avklarad och jag har alltså nått mitt första delmål. Jag vill först och främst säga TACK till er alla där ute ❤️ Era underbara kommentarer och ert stöd har verkligen varit guld värt, tack!!  För min del blev det inga vidare placeringar igår. Detta pga att de andra tjejerna helt enkelt var hårdare och bättre än jag, riktigt grymma var de! ???????? Jag är otroligt nöjd med min prestation, jag hade inte kunnat göra något annorlunda då jag gjort mitt absolut bästa varje dag ???? Ca 10 veckor in på dieten strulade kroppen rejält och min vikt stod helt stilla i ca 4 veckor vilket var riktigt segt.. När jag kontaktade min läkare såg vi att mina sköldkörtelvärden hade försämrats och vi fick öka min medicindos. Efter det svarade kroppen på dieten nu de sista ca 4-5 veckorna! Det räckte inte tyvärr men fan vad nöjd jag är över både min fysiska och mentala insats inför Tyngre ???????? Men va fan, målet har hela tiden varit SM så nu måste jag ju fullfölja det jag sagt ???? Nu har jag 2 veckor på mig att slita arslet av mig för att komma i så bra form som jag är kapabel till! En dag i taget nu där jag ska prestera 10/10 VARJE jävla dag! Så nu ska jag hoppa in i dietbubblan igen och göra allt för att klå formen jag hade idag, Let’s do this ????????????

Tänkte att jag även kunde dela med mig lite av hur helgen såg ut för er som undrar.

Jag åkte tillsammans med min coach till Stockholm i fredags då jag skulle spraytana mig samt registrera in mig inför tävlingen. Efter det blev det övernattning i Stockholm då jag skulle få mer spraytan tidigt dagen efter. Klev upp 4:45 på lördagen och blev sminkad inför tävlingen innan det var dags att åka till arenan för att hänga backstage innan jag skulle upp på scenen ???? Här kommer lite bilder från backstage samt från scenen:

Efter tävlingen fick jag ladda kroppen med lite sushi! Var verkligen välbehövligt då jag hade kört en tömning 1 vecka, inte ätit salt på 4 dagar och inte druckit vätska på 1 dygn???? kroppen var alltså skapligt sliten och behövde laddas inför kommande 2 dietveckor.

Nu är det bara att göra sitt bästa varje dag fram till SM, sen är det offseason och fokus på att förbättra fysiken och öka muskelmassan ????????

4 thoughts on “Tyngre Classic VI- tävlingshelgen

  1. Jag äter kopiösa mängder ska du veta ???? Som jag skrivit så dietar jag inför en tävling nu och då ser matintaget annorlunda ut. Jag har 100% koll på vad min kropp behöver få i sig varje dag, utbildar mig inom detta så känner mig inte orolig över att jag skulle behöva "ta och äta någonting"???? Lycka till med din hälsa och kost!

   Anmäl kommentar

 1. Jag körde bikiniklassen på fredagen. Är himla nöjd med uppstyrningen av tävlingen faktiskt. Dock siktar jag inte in mig på SM utan njuter av att gå offseason nu och jobba på svagheter och styrka till nästa höst istället 🙂

  Anmäl kommentar

  1. Åh vad kul!! Det gör du ju så himla rätt i! Om 6 dagar går jag offseason och får bygga/äta ordentligt igen! Ska bli riktigt härligt faktiskt ????????????????

   Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 4 =