Lite självpepp, 9 dagar kvar

Godmorgon!

Just nu försöker jag att bara vara i min egen bubbla, dieten tar hårt och man är inte kaxig längre. Tur att jag vet att det är värt det med tanke på hur otrolig känslan är att stå på scen och ta sig i mål. Vi alla mår bra av olika saker här i livet, jag är en av dem som behöver sätta upp mål/utmaningar och vill möta på hinder för att hitta möjligheter. Jag vill liksom känna att jag lever och jag vill bevisa för mig själv att ja är starkare än jag tror. Andra mår bra av att mer “ta livet som det kommer” och kanske inte sätter upp specifika mål. Man ska göra det man mår bra av för inget är rätt eller fel!

Nu ska jag kämpa på EN DAG I TAGET och försöka ha så roligt som möjligt varje dag även om det är jäkligt tufft nu. Det här är BARA för min skull och om jag en dag skulle vakna upp och känna att det inte är värt det så tänker jag avbryta dieten.

Är så tacksam över att jag har en otrolig coach/vän som hjälper mig och alltid finns där, har världens bästa familj och vänner som stöttar mig i detta. En dag i taget och ett träningspass i tagen nu. Handlar om att beta av steg för steg och att vara lugn nu, det är bara 9 dagar kvar ????

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 2 =