En väldigt viktig påminnelse till alla

‼️En väldigt viktig påminnelse‼️

Jag får många kommentarer från folk om att jag gått ner väldigt mycket i vikt och jag förstår att de som inte är insatta i fitness blir oroliga. Jag vill påminna er om att jag ENDAST dietar för att jag är inne i en tävlingssatsning och INGET annat☝️ Jag älskar min kropp på den högra bilden ❤️ Många kallar det “offseason-form” men jag ser det inte så. Det där är JAG PÅ RIKTIGT, det finns inget “offseason” utan det finns “mitt riktiga” jag och “min dietform”. Bilden till höger är Elina när hon äter det hon mår bra av och sliter som ett djur på gymmet ???? Den vänstra bilden är jag JUST NU när jag är 1 vecka ut från tävling, det är INTE en hälsosam form för mig och jag kommer verkligen inte sträva efter att försöka se ut såhär efter tävlingen. Jag vill utvecklas i min träning och jag vill utveckla min fysik, för att jag ska kunna göra det krävs det betydligt mer mat än jag äter idag ???? 

Ville bara påminna er om hur jag ser ut “på riktigt” och att detta bara är tillfälligt. Alltså den här dietresan är jobbig som fan men så jäkla häftig.. så kul att se sin fysik i en annan form och så nice att krossa sina mål, jag älskar det ???????? But.. u gotta love them curves ladies ????????????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 8 =