Sista dietveckan lider mot sitt slut

Hej på er!

Jag har haft en riktigt tuff dietvecka där tisdagen och onsdagen var de värsta dagarna i mitt liv. Kroppen kändes så sliten och jag ville nästan kasta in handduken.. galet att det ens kom upp i skallen när det bara var 4 dagar kvar till tävling, men då förstår ni säkert att det var riktigt tufft?

På något jäkla sätt så tog jag mig igenom den här veckan. Har lyckats ta mig igenom 4 seminarium i skolan, skrivit en hemtenta samt genomfört 2 redovisningar. Fattar inte hur jag pallade det nu sista veckan men man klarar alltid mer än man tror ????

Körde mitt sista träningspass innan tävlingen på torsdagen sedan har torsdags och fredagskvällen ägnats åt massa bakning!! På diet kan det hjälpa att baka och bjuda på det man bakat, dämpar suget lite ???????? Men imorgon behöver jag inte ge bort för då får jag smaka på det själv haha! Helt galet att det är EN dag kvar till tävling! 153 dietdagar är avklarade och det är EN ynka dag kvar! Så overkligt och många blandade känslor ❤️

Här är en riktig x-tra ALLT kaka som är gjord på: kladdkaka i botten, digestive+smält smör kross, karmeliserad mjölk och chokladtryffel på toppen. Sedan toppad med ALLT godis man kan tänka sig ????????

Sedan bakade jag snickersrutor med mjölkchoklad + vit choklad OCH kakdegsmuffins med nutellagömma ????

Idag åker jag till Västerås för inregistrering och spraytan, sen hänger jag där hela dagen och kollar när massa kompisar tävlar???? Kommer bli en riktigt rolig helg! Ha det fint så länge så skriver jag mer efter tävlingen! ????

2 thoughts on “Sista dietveckan lider mot sitt slut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 5 =