Vågen ligger under sängen med ett lätt lager damm på sig och jag kunde inte bry mig mindre!

Hejsan! Redan onsdag och nästan halva veckan har gått, vad tiden går fort!

Idag körde jag ben på gymmet med fokus på framsida + mage, kändes grymt! ???? Alla träningspass efter tävlingen har känts riktigt bra och det har varit så jäkla kul att träna ????
Vikten går uppåt och kroppen svarar fint på ökningen av matintaget! Jag har valt att öka mitt matintag lite för varje vecka så att kroppen vänjer sig och inte chockas nu efter att ha varit på diet i 22 veckor. Viktigt att hitta en balans och att kroppens ämnesomsättning får komma igång igen i sin takt! Jag har som sagt valt att öka intaget lite varje vecka men kör även några “fria måltider” i veckan då jag tycker att det är viktigt att äta för själen också och käka utan att tänka ibland. Man ska göra det som man mår bra av helt enkelt och det här funkar utmärkt för mig! ????

Vågen ligger under sängen med ett lätt lager damm på sig och jag kunde inte bry mig mindre ???????? Trivs så himla bra med att kroppen sakta men säkert går tillbaka till en form som är Elina och jag känner mig så himla fin nu med mer fyllighet i kroppen ☺️ Kul att styrkan kommer tillbaka mer och mer för varje pass också! Ska bli spännande och roligt att köra igång med uppbyggnadsperioden på gymmet nu! ????

Nu ska jag iväg och möta upp två av mina bästa vänner. Vi ska ha lite myskväll hemma hos mig och laga middag ihop ????

Var rädda om er! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − ett =