Helgen

Som vanligt har helgen rusat förbi!

Har har en bra helg med träning, vänner, familj och god mat!

På fredagen blev det ett bröstpass efter skolan och sen pizza med brorsan och mamma, så himla härlig kväll!????

Startade sedan lördagen med träning och på kvällen blev det plockmiddag med tjejerna från jobbet????

Som vanligt lyckade jag till min frukost extra på helgen! För mig är det ett måste med mysfrukost på helgen haha ????

Söndagen bjöd på ett träningspass med en nära vän, gick grymt för oss båda! Efter träningen gjorde jag matlådor som vanligt på söndagar. Så skönt att få veckans mat klar så man slipper stå och laga efter skolan/jobbet på vardagarna! ????

Nu är det dags att åka till skolan sen hem och vila ikväll! Ingen träning för mig idag så jag känner att kroppen är trött efter 5 dagars träning. Glöm inte att planera in vilodagar, jätteviktigt om man vill att kroppen ska orka med all träning och kunna utvecklas! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 14 =