Yes all women, me too

En skön långpromenad imorse till gymmet där jag betade av axlar, tricep och mage ???? Passet rullade på bra idag!

Blev en shoppingrunda i Västerås på Erikslund idag med en av mina bästa vänner. Jättemysig dag där borta och var ju givet att käka sushi till lunch tyckte jag ????

 

På vägen hem pratade vi om hashtagen “me too” som det pratats mycket om det senaste dygnet. Så otroligt hemskt och vidrigt att så pass många kvinnor drabbats och utnyttjats på det här viset. Jag tycker bilden här nedan med så pass få ord förklarar EXAKT hur det ligger till. Jag drar inte alla män över en kam, de som gör det och anklagar alla män för detta är orättvisa. MEN att alla kvinnor någon gång blivit sexuellt trakasserade är inte okej någonstans och det måste sluta mörkas! Kvinnor i min närhet har blivit våldtagna, blivit kallade “slampor” och “horor” när de haft sex med någon, medan killen fått en “high five” från sina vänner. Mina vänner har fått en mans hand mellan benen när de stått och dansat på krogen. Jag har blivit kallad för “hora” för att jag inte ville kyssa en kille på krogen när jag var 18 år, jag är alltså en hora för att jag tackar nej till en kyss? Jag har blivit utnyttjad, trakasserad och framförallt manipulerad av det motsatta könet under en längre tid, män har utnyttjat sin position mot mig många gånger och det är vidrigt!

Just därför är det så otroligt viktigt att vi kvinnor står upp för varandra. Varför ska vi klanka ner på varandra för att höja oss själva? Om vi alla höjer varandra kommer vi kunna sprida så mycket lycka och kärlek! Vi måste stå upp för varandra ❤️

Måste också nämna att jag har så otroligt många manliga förebilder i mitt liv. Min älskade pappa som jobbar just EMOT dessa hemska handlingar då han varje dag träffar och pratar med män som på något sätt skadat kvinnor. Så stolt över honom ❤️ Min fina morfar som alltid ställer upp och som är en sån otrolig trygghet. Jag vet att han har gjort så otroligt mycket gott för min mamma när hon var yngre (och även idag). Han han försvarat och beskyddat henne när hon blivit utsatt för hemska saker av män när hon var ung. ❤️ Min underbara lillebror som alltid vill beskydda mig. Han gör allt för mig och får mig alltid att skratta! Jag känner mig så trygg med honom ❤️ Sist men inte minst alla fantastiska vänner jag har som är killar. Jag är så tacksam över att jag fått lära känna så bra människor och jag önskar att alla män var som er. Tyvärr finns det dem som utnyttjar sin position och jag vore tacksam om fler vågade tala öppet om detta och inte mörka det! ❤️

Ta hand om er och var rädda om varandra!✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + sex =