Söndag, träning och seriemaraton

Hej!

Herregud har precis betat av 7 avsnitt av serien “Gåsmamman”.. suttit fast framför tv:n sedan i eftermiddags ???? Har ni sett den serien? Om inte så gör det, den är riktigt bra!

Har varit en rolig helg tycker jag! På fredagen blev det benträning för mig efter skolan sen gick jag över till pappa på kvällen för att käka hemmagjorda hamburgare och glo film/snacka skit, så himla mysigt!????

På lördagen blev det som vanligt en mysig men väldigt tidig frukost på morgonen och sedan träning direkt efter.  Jag skulle iväg på en bröllopsfest på eftermiddagen så var bara att ställa klockan tidigt så jag skulle hinna med träning den dagen ???? Var hur trevligt som helst på bröllopsfesten förresten!

I förmiddags gick jag med brorsan till gymmet och det blev rygg, biceps och mage ???? Bra pass och skapligt med överenergi efter all god mat i helgen haha!

Resten av dagen har bestått av lite plugg och serietittande. Superskön söndag verkligen! Nu är det dags för sängen så man orkar med skola och träning imorgon ???? Godnatt! ????

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − elva =