En lång men rolig måndag

Hej!

Ligger i soffan och är verkligen riktigt trött, det har varit en lång dag! Hade lovat min fina pappa att köra cirkelgym med honom på kvällen så fick kliva upp extra tidigt innan skolan för att hinna med mitt gympass idag haha, tur att man är morgonpigg!????

5:30 ringde klockan och då var det bara att käka frukost och sen knalla iväg till gymmet direkt. Körde ben med fokus på baksida idag och det var riktigt kul! Kände mig lite opepp först men det vänder alltid när jag startar bra musik och börjar gå till gymmet, blir som en skön mental laddning att gå dit tycker jag och därför tar jag sällan bilen ????

Efter passet gick jag hem, käkade mellanmål (keso och banan ????), gjorde mig iordning och packade med mig lunch och mellanmål till skolan. Måste rekommendera brödet “hälsa”, riktigt gott och bra innehåll! Idag hade jag på kycklingpålägg och gurka på mina mackor! Haha har riset i en separat burk för att jag inte vill värma kycklingen och paprikan i mikron ????

Skola 10-15 där vi just nu läser om prestationspsykologi och mental tuffhet i vardagen och kopplat till träning, är riktigt intressant och jag har kunnat använda mig av det väl under den här tiden! ????

Pappa och jag som var nöjda efter vårt cirkelgympass! Var kul att träna med honom och att prova på en ny träningsform som jag inte är van vid. Betydligt mer flåsigt än ett gympass så var kul att få anstränga sig på ett annorlunda sätt ???? Men nästa gång blir det han som följer med mig på ett gympass istället, då jäklar ????????

Ha en fin kväll hörni!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 1 =