Benträning med brorsan

Helt bortdomnade ben efter benpasset med brorsan tidigare denna fredagskväll ???? Jag och Viktor tränar inte ihop superofta pga olika jobb/skol-tider osv, men när vi hinner försöker vi få ihop pass tillsammans och shit vad bra det brukar bli!

Jag och brorsan är väldigt lika men ändå så olika. Vi är lika med att vi båda älskar att pressa oss till det maximala under träningen, utmaningar och att kriga sig igenom de sista repsen även om musklerna skriker av smärta haha! Därför får vi så bra pass när vi kör ihop. Viktor har sjuk smärttröskel och det ska han ha cred för ????

Vi är däremot olika när det kommer till hur vi hanterar olika situationer när det kommer till träning och motgångar i träning. Brorsan sa idag att “syrran du är starkare mentalt på gymmet än vad jag är” men jag tror snarare det är så att jag har kraschat, gjort mååånga fel och hetstränat i onödan tidigare vilket har resulterat i många stunder av frustration på gymmet. Jag har väl lärt mig vad som är värt att lägga energi på och inte. Ibland handlar det om att bara få en skön känsla i skallen och musklerna när man tränar. Då behöver man släppa fokus på vilken vikt man kör på och helt lägga fokus på att “just nu gör jag mitt bästa utifrån mina förutsättningar IDAG”, och inte tappa fokus och bli besviken om man inte är exakt lika stark varje dag.

Idag blev passet grymt!! Är dock väldigt avis på Viktors benmuskler, tycker han kan dela med sig lite ????????

Nu är det dags att sova för mig! Imorgon är det bröst och axlar som gäller ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − sju =