Slut på helgen

Hej!

Helgen lider mot sitt slut och imorgon är det en ny vecka. Har haft en bra helg men jag har haft ganska fullt upp med födelsedagsfest, träffat vänner/familj, jobbat, tränat osv så jag känner mig skapligt trött nu haha! Hade däremot vila från träning idag och det var verkligen välbehövligt! Då har jag förhoppningsvis mycket energi till träningen imorgon ????????

Jag uppskattar verkligen mina vilodagar, inte för att det är kul att vara ifrån gymmet, utan för att jag vet att det är otroligt viktigt för att min kropp ska orka jobba med mig så som jag vill. Utan vila blir det ingen kvalité på träningspassen och ingen utveckling, sen blir man extra peppad på träning när man får sakna gymmet lite under en dag ????

Mumsig grötfrukost i lördags:

Havregryn, äggvitor och vatten som jag kokar upp eller har i mikron. Kryddat med kanel och salt ???? Toppade med frukt/bär, mandelsmör och cashewsmör ????

Snart dags att sova för min del, godnatt på er! ????

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =