Nyttigare pasta med köttfärssås

Pasta lover ????????????

Jag är väl inte ensam om att älska pasta med köttfärssås? Idag gjorde jag en supergod köttfärssås med lågt fettinnehåll ???? Klart mammas köttfärssås med MASSA grädde i är oslagbar..Men jag ville hitta ett lite “vänligare” recept att ha i mina matlådor för flera dagar, och jäklar vad bra det blev ????????.                   Allt jag har i köttfärssåsen är:

-Nötfärs

-Gullök

-Vitlök

-Färska champinjoner

-Finkrossade tomater (från Zeta)

-Naturell lättkvarg

-Svartpeppar, salt och toppat med Stevia ketchup

Mängd är så olika beroende på hur man vill ha det, men jag använde mig av 600g nötfärs och då blev det ganska bra konsistens med 500g kvarg och 400g krossade tomater ???????? Resten av ingredienserna är det bara att köra på känsla och smaka av ???????? Bon Appétit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fyra =