Att finna motivation

Hej!

Dagen har bestått av plugg, träning och mer plugg! Idag kände jag mig väldigt omotiverad innan jag skulle till gymmet, vet inte vad det berodde på riktigt för har känt mig motiverad varje dag de senaste 5 veckorna. När jag nu kände såhär idag behövde jag sätta mig ner en stund innan jag skulle gå till gymmet och bara “vara”. Började fundera lite på varför jag kände såhär idag.. Det var inte så att träningen kändes hemsk och tråkig, utan var mer att motivationen inte var där och att det kändes meningslöst. För mig är det viktigt att känna motivation för att jag ska få ut det jag vill av mitt pass. Vill kunna ge allt och då måste jag vara med i skallen för att få en så god kvalité som möjligt.

Jag släppte först alla krav och sa till mig själv att jag skulle gå till gymmet och få en skön känsla genom passet idag. Det ska kännas kul och jag ska bara satsa på att hitta ett skönt flyt. Jag gick sedanigenom mitt mål i huvudet, fick upp en målbild på vart jag vill vara i framtiden och för att nå dit gäller det att köra på som jag gör och hålla motivationen uppe. Bara den bilden gav mig en jäkla boost och ganska direkt var jag i hallen och snörade på mig skorna ????????

Resulterade i ett riktigt bra benpass för mig, så nöjd med min insats och hur jag kunde finna fokus och motivation när jag hade suttit hemma innan och känt mig omotiverad. Tänkte gå till gymmet och bara satsa på att få en skön känsla men när jag körde igång med passet kände jag mig så peppad att jag valde att köra efter träningsschemat jag hade skrivit upp dagen innan och kunde pressa mig hårt ????????

Blev en skål med gröt ikväll när jag var klar med plugget ???? Hade fått i mig för lite mat idag så behövdes ett större kvällsmål!????Riktigt bra avslut på dagen ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + nio =