Gott och enkelt Kvargbröd

Hej!

Hoppas ni alla mår bra! Jag mår bra men är lite sliten i kroppen, skönt med en period som består av lite lugnare träning nu då jag delar upp mina träningsperioder i olika block med olika intensitet ????

Idag blev det axlar, triceps och mage för mig. Passet gick helt okej tycker jag men ska bli skönt med vilodag imorgon då jag känner att det behövs ????

Till mellanmål idag bakade jag Kvargbröd ???? Supergott och enkelt!

Gör såhär:

Blanda ihop: 2dl havregryn, 150g naturell kvarg, 1ägg, 1/2-1tsk bakpulver och salt! Sen formar du det till så stora bitar du vill ha. Jag delade min deg på hälften och gjorde två stycken. Sedan in i ugnen i 20 min på 175 grader ???????? På mina mackor hade jag lågprocent ost (ost med 11% fetthalt) och rökt skinka ????????

Nu ska jag krypa ner i sängen, skönt med fredag imorgon och snart helg! Ha det bra! ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − tio =