Måndag

Hej!

Har precis varvat ner för kvällen och alla måsten är avklarade för idag ???? Vilade från träning både i fredags och lördags, riktigt skönt och kände att jag hade bra med energi både på träningspasset igår och idag tack vare de två vilodagarna ????

Det är inte mycket som klår känslan efter bra träningapass ???? Blir dock en liten utmaning mentalt för mig att hålla sig till lägre antal set nu när det är ett lugnare träningsblock i några dagar till. Lätt att jag gärna vill lägga till fler set nu under dessa pass men då får disciplinen sättas på prov och jag får hålla igen ???? Varje block har sin funktion och syfte och det kommer ge mycket i längden ???? Har alltid levt efter mottot “den som sliter mest blir bäst”, och jag har även lärt mig att det inte stämmer då det där slitet blivit till en överdrift ✋️Kvalité före kvantitet är nyckeln! ????✨

För mig gör det gott att ha vissa lugnare veckor och andra mer intensiva. Då chockar jag kroppen i de tyngre perioderna och jag hinner återhämta mig under de lugnare veckorna, man får hitta ett sätt som fungerar för en själv ????

Titta vilket mumsigt kvällssnacks jag åt i lördags!! Lohilo-glass med Proteinella! Glass med hasselnötskräm i nyttig version ???? Finns att köpa i de flesta matbutiker ????????????

Ha de så bra så länge! ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =