Pannkakstorsdag

Hej!

Precis hemkommen från jobbet och är riktigt öm i benen efter ett bra benpass igår ????

Eftersom att det är torsdag så tänkte jag dela med mig av ett grymt pannkakstips! Ibland tröttnar jag på mina matlådor eller känner att jag vill byta frukostgröten mot något annat. Lagar ofta pannkaka i olika former som kan vara gjorda på allt från ägg, keso, kvarg, havregryn, proteinpulver osv.. Men ibland är det skönt att bara ha en färdig pannkaksmix hemma och då kan jag verkligen rekommendera Body science proteinpannkakor som finns att köpa på MM sports ???? Så goda!

Brukar ofta toppa med frukt/bär och Proteinella som smakar som nutella fast sockerfri! ???? Hoppas ni gillar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 5 =