Fredag

Hejsan!

Precis landat hemma i soffan efter ett jobbpass! Skulle egentligen vara ledig igår men fick hoppa in kl 13 och jobba ett 24h pass, som tur är älskar jag mitt jobb så känns inte alls jobbigt att hoppa in extra ????

Fick köra mitt träningspass på morgonen igår så att jag skulle hinna med allt som behövde göras innan jobbet. Blev ett benpass men fortfarande inte knäböj eller pressar eftersom att höften spökar.. tänkte prova lite försiktigt om 1-2 veckor så får vi se hur det känns.

Det blev iallafall ett riktigt bra pass både styrkemässikt och upplevelsemässigt! Underbart????

Nu sitter jag och käkar en plocksalld (hann inte laga mat igår eftersom att jag fick hoppa in till jobbet). Ett annat tips på snabb lunch är ris med skinka eller kyckling som man köper i påläggsförpackning, perfekt om man behöver en snabb, enkel och god lunch!

Idag ska jag köra rygg med en kompis, ser fram emot det! Sen behöver jag baka inför julafton och eventuellt skriva lite på en skoluppgift, full rulle nu känner jag!????????

Längtar massor till julafton när jag ska få träffa familjen och bara ta det lugnt!

Hoppas ni får en fin jul ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =