Julafton och juldagen

Hej!

Hoppas alla hade en fin julafton! Min julafton var supermysig och spenderades med familjen hemma hos mormor och morfar ????

Som vanligt var det först uppesittarkväll och vi var hemma hos mig den här gången☺️

På julaftonsmorgonen laddade jag upp med saffransgröt innan jag och brorsan åkte till gymmet för ett träningspass. Vi brukar inviga varje julafton där vi samlas ett gäng på gymmet och tränar, superkul! ????????

Resten av dagen var riktigt mysig! Vi åt god mat och bara njöt av varandras sällskap❤️

 

Idag tog jag en rejäl sovmorgon och sedan drog jag till gymmet där jag körde lite bänkpress följt av armar???? Men nu är det dags att börja fixa sig för ikväll ska jag iväg med ett gäng kompisar, ska bli jättekul!

Hoppas ni får en bra kväll!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 − 3 =