Tillbaka efter ett litet uppehåll

Hej på er!

Var ett tag sedan jag skrev nu, har varit sjuk i en vecka vilken har resulterat i ingen träning.. såklart!

Har även haft mycket med jobb, så på min lediga tid har jag helt enkelt velat lägga all fokus på återhämtning så att min hals skulle börja samarbeta igen haha! ???? Direkt när jag känner att kroppen är sliten eller att det är mycket i skallen så lägger jag sociala medier åt sidan eller minskar på min aktivitet där, känns bättre då! Nu har jag inte uppdaterat mig på länge och det har behövts för både kropp och knopp????

Men nu är jag helt frisk och känner mig fit for fight igen vilket känns kanon! Kunde äntligen träna idag igen och det var rygg och biceps på schemat med Alice ????

Nu tar jag helg och har massor av roligt inplanerat under dessa två dagar ???? Ha det fint!

 

One thought on “Tillbaka efter ett litet uppehåll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 18 =