Ta det försiktigt på vägarna

Hej!

Så himla skönt att det äntligen är fredag! Den senaste veckan har varit väldigt blandad för mig. Hade några riktigt bra dagar och några lite jobbiga dagar, som det brukar vara för de flesta ????

Däremot var tisdagen väldigt tung då jag råkade ur för en olycka på motorvägen när jag skulle åka hem till Eskilstuna från universitetet i Örebro. Jag åkte i ganska lugnt tempo eftersom att det var väldigt halt, blåsigt och spårigt på vägarna. Från ingenstans tappade bilen fäste (vet inte om det blåste till) och bilen svajade fram och tillbaka. Jag försökte styra bilen till rätta med det gick inte. Slutade med att bilen snurrade flera varv och åkte in i sidoräcket några gånger. Det var det absolut läskigaste jag varit med om.. Som tur var stannade en man och hjälpte mig! Han skjutsade mig till Eskilstuna eftersom att bilen behövde bli hämtad av bärgare.

Jag klarade mig fysiskt men har varit lite skakig sedan dess.. är dock så himla tacksam att jag klarade mig! Var sån tur att det inte åkte massa bilar bakom mig just då för då hade flera säkert kört in i mig. Så himla märkligt att det bara var jag och den där snälla mannen på vägen just då, för bara 1 min efter att jag hade krockat och stod stilla vid sidoräcket kom det hur många lastbilar och personbilar som helst, vad är oddsen liksom?! Sån otrolig tur!!❤️

Var försiktiga om ni ska ut och köra och stressa aldrig i trafiken även om ni har bråttom!????

Idag är jag däremot glad att det är fredag! Är lite mör i benen efter mitt benpass igår som gick riktigt bra ????

Idag blir det träning och sen ska jag sitta vid skolböckerna större delen av dagen!????

hoppas ni får en bra fredag och trevlig helg på er!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + sjutton =