Min helg + att hitta balans

Hej!

Söndag idag, så skönt! Igår lunchade jag på Mocca deli med två vänner och det var hur mysigt som helst! Som vanligt tog jag deras supergoda Hälsotallrik:

Bara för att man ska ut och käka betyder det inte att det måste innebära onyttigheter. Man kan välja goda, nyttiga alternativ och man kan tacka nej till kladdkakan efteråt. Sen tycker jag det är extremt viktigt att hitta en balans! Självklart ska man äta med själen ibland och unna sig sånt som man tycker är gott.. så länge man mår bra både fysiskt och psykiskt har man enligt mig hittat en bra balans! Med det menar jag att man är pigg, frisk, har en stark kropp som orkar med vardagen OCH att man mår bra mentalt utav sitt val av livsstil ❤️

Efter lunchen blev det ett gympass för mig, mycket bänkpress och sedan bröst, triceps och vader????

På kvällen träffade jag några vänner och vi körde en riktig myskväll! Lagade kött, potatis och sallad tillsammans, sendan plockade vi fram godispåsen och snackade skit hela kvällen. Det här är ett perfekt exempel där jag tycker att det är så jäkla ”värt” att käka något gott. Man vet ju vilka tillfällen som känns mer värda än andra för  en själv, det är individuellt????

Idag vilar jag från träningen och låter kroppen återhämta sig inför kommande veckas alla träningspass! Mör i varje muskel så då är det bara att lyssna på kroppen helt enkelt ????

Ha en fin söndag! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − sexton =