Torsdag

Hej!

Är helt slut efter den här dagen! Var iväg på personalmöte med jobbet imorse, efter det gick jag till gymmet där jag körde bänk, axlar, triceps och mage. Kände mig väldigt seg genom passet så det gick inte superbra.. körde ändå igenom hela passet så gott jag kunde och blev nöjd med det! Fick ut allt jag kunde utifrån mina förutsättningar idag ☺️

Ibland får man ge sig själv en klapp på axeln för att man gjort sitt bästa, då har man gjort en bra prestation oavsett vilken siffra som står på vikterna???? Försökte bara fokusera på att göra det bästa utav situationen när jag ganska tidigt märkte att styrkan inte var med mig idag. Satsar på att vara starkare imorgon istället ????????

Efter gymmet blev det plugg hemma! Nu på kvällen har jag provkört en ny bil eftersom att den bilen jag kraschade med måste skrotas haha???? Nu ligger jag i soffan och funderar på att lägga mig strax ????

Ha de så bra och var rädda om er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − tre =