Viktigt att hitta lycka i träningen

Hej!

Precis pluggat klart för idag så nu är det bara för mig att ta det lugnt innan jag ska gå och lägga mig ???? Har riktigt skön känsla i benen efter gårdagens benpass där fokus låg på baksidan!

Mitt tips när man tränar ben är att våga köra tungt! Självklart är det viktigt att ha god teknik och kontakt i övningarna, men så länge man behärskar detta så är det viktigt att våga utmana sig lite om man vill utvecklas. Här på bilden ovan kör jag Bäckenlyft på 100 kg (stången väger 30kg). Minns att jag knappt vågade lassa på vikter i denna övning när jag var yngre eftersom att jag inte ville bli ”för stor”.

Idag har jag lärt mig att det krävs väldigt mycket för att bli ”för stor” och idag strävar jag istället mot att bygga och förbättra min fysik så mycket som möjligt. Märkligt att man kan ändra sin uppfattning så mycket om vad som är snyggt eller inte.. Eller rättare sagt: att man kan ändra sin uppfattning om vad som är viktigt. Man måste göra det man mår bra av. Tidigare tränade jag för att jag hatade min kropp och för att jag ville att andra skulle tycka jag såg bra ut. Idag tränar jag inte för att jag är missnöjd med hur jag ser ut, jag tränar för att det är så jävla roligt och för att jag vill utvecklas!

Från att bara köra konditionsträning och sträva åt att vara så smal som möjligt, till att fokusera på styrketräningen och vilja bygga så mycket muskler som möjligt.  Jag är så mycket lyckligare idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + nitton =