Nutritionstenta och ett lunchtips

Hej!

Hemma och är helt slut efter en lång dag! Skrev en salstenta i nutrition hela förmiddagen i skolan. Kändes bra måste jag säga men nu är det bara hoppas att känslorna stämmer ???? Har varit en intressant och rolig kurs!

Var väldigt seg i skallen efter tentan, men gick till gymmet senare på dagen och körde ett benpass. Passet gick riktigt bra måste jag säga! Ibland kan det vara skönt att dra och träna även om man är trött i skallen. Det blir en stund där man kopplar bort allt runt omkring och bara fokuserar på en sak ????

Vill tipsa er om en superenkel och god lunch!

Blanda tonfisk, naturell kvarg och rödlök (köpt tonfisk i vatten på burk). Lägg denna fyllning i tortillabröd och toppa sedan med valfria grönsaker ????

Så snabbt, smidigt och gott! Prova ????

Nu ska jag landa i soffan och sen blir det sängen ganska skapligt, ha det bra! ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 12 =