Motivation serveras inte på ett silverfat, du måste skapa det själv

Hej på er!

Idag ger jag mig själv en stor klapp på axeln! Kände mig helt slut efter föreläsningarna i skolan idag.. när jag kom hem ville jag bara lägga mig och vila ???? Men jag vet att denna seghet försvinner så fort jag kommer till gymmet, därför låter jag den ALDRIG hindra mig från ett träningspass! Tog mina grejer och gick snabbt till gymmet för att vakna till ???? När jag var framme och väl kom igång var energin där, jäklar vilket bra benpass det blev!

Jag har sagt det förut och säger det igen: Inställning är ALLT! Man kan inte räkna med att få motivationen serverad på ett silverfat varje dag, du måste skapa den själv! Så många gånger som jag svurit innan jag kommit iväg till gymmet för att jag varit så opepp.. men många av er vet ju precis som jag att motivationen och viljan finns där inne, man måste bara ta sig till det stället man älskar mest.. för då kommer lyckan och ja då jävlar orkar man kriga oavsett hur trött man var innan.

Med detta menar jag inte att just gymmet är ”den magiska platsen” för alla. Att ta sig iväg på en aktivitet som ger en energi är väldigt individuellt.. kan vara allt från: löpning, promenad, gruppträning, dans, simning, annan idrott, osv. Men jag tror det kan vara bra att få aktivera kroppen när man är trött i kroppen. Allt fokus hamnar på en sak och tankarna får bara vara i nuet en stund.

Självklart är det viktigt att lyssna på kroppen när man känner sig sliten, det har jag blivit ganska bra på måste jag säga! Men jag har lärt mig skillnad på när kroppen är sliten pga överansträngning/stress, eller när man blir lite bekväm och lat för att man haft en lång dag. Ett träningspass efter en sån dag ger mig snarare energi än att det tar energi ✨❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 11 =