Gör det bästa utav det du har

Godmorgon!

Var tungt att kliva upp ur sängen imorse, tur att jag är ledig imorgon och kan sova ut då istället ????

Riktigt mör i ryggen idag efter gårdagens ryggpass med en av mina nära vänner. Det blev fullt fokus på övre ryggpartiet och idag lägger jag in marklyft i samband med mitt benpass tänkte jag ???? Ibland får man göra om lite i schemat när man ska träna ihop med andra och anpassa, allt går med lite planering!

Idag ska jag köra ben, ser verkligen fram emot det ????

Träningen flyter på bra i dagsläget. Roliga och tunga pass där energin är med och kroppen samarbetar. Lite skador i ljumskarna men har lärt mig att anpassa benträningen och får ut exakt det jag vill ändå genom att jobba runt skadan. Orkar inte gnälla och larva mig, bara att göra det bästa utav det! Allt har sin tid och man kan bara gilla läget och göra det bästa av det man har. Allt känns ganska enkelt när man har den inställningen tycker jag.

Självklart måste man få sitta och sura över saker ibland, men man måste även lära dig att bara acceptera det och gilla läget. Jag har älskat att köra knäböj, det är min absoluta favoritövning. Provade lite smått förra benpasset men det resulterade i att ett muskelfäste vid ljumskarna fick stryk och jag får jätteont. Bara att avvakta med den övningen ett tag till och köra det jag vet att jag kan köra utan att få ont. Jag vet vart problemet ligger så det är bara att göra allt jag kan för att det ska bli helt igen!

Det är många som klagar över så mycket, jag också! Ibland skäms jag nästan när jag kommer på mig själv om att klaga på något (oftast ganska oviktigt). Man ska vara tacksam för det man har, man ska göra det bästa utav det man har, och man ska acceptera att man bara kan göra sitt bästa! Med den inställningen kommer man långt och man slutar lägga fokus på oviktiga saker som man inte kan påverka.

Men nu har jag suttit och skrivit för länge, dags att åka till skolan! Ha en trevlig fredag hörni! ????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fem =