Matförberedelser inför kommande vecka

Hejsan!

Helgen börjar lida mot sitt slut och det är dags att ladda upp inför en ny vecka. På söndagar brukar jag nästan alltid storhandla och laga matlådor, allt för att slippa stressen kring maten mitt i veckan ????

Jag brukar oftast laga två olika maträtter så att  jag slipper äta samma till lunch och middag. Brukar även också köpa hem tonfisk på burk eller något paket påläggsskinka, detta så att man kan laga till en snabb och enkel måltid ifall man skulle vilja ha något annat än de matlådor man lagat ???? Skinka med ris och avokado är något jag brukar göra vid dessa lägen!

Idag lagade jag: pasta med köttfärssås och lax med pasta.

Receptet på köttfärssåsen fick jag av min vän Oskar Eriksson som precis som jag brukar vilja göra enkla och goda matlådor ???? Köttfärsen är endast gjord på: Nötfärs, Dolmiosås, kikärtor och majs. Efter att du stekt nötfärsen blandar du ner alla ingredienser helt enkelt!

Till laxen och pastan brukar jag göra en sås på naturell kvarg och pesto som jag lägger i en liten burk och tar med bredvid matlådan.

Allt du behöver för dessa två recept är alltså bara detta:

Smidigt och jättegott! Hoppas ni vill prova laga detta ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 7 =