Det är svårt att hitta balans

Fredagen är här, så himla skönt!

Har pluggat lite nu på förmiddagen och ska snart ge mig iväg till gymmet????

Ibland kan jag stanna upp och fråga mig själv ”varför betyder träningen så mycket för mig egentligen?” Jag ska inte stå och ljuga om att jag bara tränar för att vara hälsosam, för jag vet att min träning många gånger är långt ifrån hälsosam! Men jag tror att jag mår bättre i den här livsstilen än om jag inte hade tränat alls, garanterat.

Det handlar om att hitta en balans i sin livsstil där man väljer hälsosamma alternativ men även får äta sin favoritchoklad på helgen. Denna balans är otroligt svår att hitta, för mig har det tagit många osunda år av svält och hetsträning innan jag hittade en balans som passar mig.

Jag tycker denna fråga är sjukt intressant och jag brinner verkligen för den. Just därför älskar jag tränarutbildningen jag studerar. Jag vill verkligen hjälpa människor med detta, att man tillsammans men någon ska kunna göra upp en plan för vad som passar just den personen. Hitta fysiska och mentala vägar som passar varje enskild person.

Min balans är kanske inte alls balans för någon annan, det är något man känner bäst själv och något som är väldigt individuellt.. men som man ofta kan behöva hjälp med för att hitta.

Jag är glad att jag har gjort så mycket fel och ohälsosamt när det kommer till träning. Visst jag har fått betala för det både fysiskt och psykiskt.. men den lärdom jag fått är guld värd! Jag mår bättre än någonsin och jag ska göra allt jag kan för hjälpa människor att få samma ”aha-upplevelse” som jag fått!

Hoppas ni får en fin helg! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =