Bra fokus och ett enkelt mellanmål

Hej!

Tänkte starta med att tipsa om världens enklaste mellanmål:

Riskakor med banan på! Man kan även ha jordnötssmör på ???? Jag körde på helt naturella riskakor idag, brukar annars ha riskakor med havssalt eller Chiafrö/havssalt som är mina favoriter!

Blev ett benpass för mig idag. Passet började riktigt dåligt och jag kände mig tankspridd. Satte mig i några minuter, flyttade fokus till träningen istället och påminde mig om varför jag var där. Det resulterade i ett väldigt bra pass! Det är i dessa stunder man får testa sin disciplin påriktigt, ska jag ge upp eller kan jag vända mina negativa tankar? Att lära sig hantera dessa tankar kommer ge mycket i längden, tankens kraft är starkare än man tror!

Ha en fin kväll allihopa!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − tio =