Jag vill bara påminna er om att allt är möjligt..

Jag vill bara påminna alla om att allt är möjligt. Jag hade aldrig kunnat ana att jag skulle kunna hamna där jag är idag fysiskt, men framförallt psykiskt. Minns att jag tänkte ”jag kommer aldrig kunna ta mig ur det här, det kommer nog vara såhär föralltid” för jag trodde verkligen att det aldrig skulle gå. Men det gick.. och Fyfan vad jag är stolt och glad över det!

Det är många där ute som befinner sig i en sits där de inte vill vara. Folk vill ha en mer hälsosam livsstil, folk drabbas av ätstörningar, de arbetar med något de hatar, stannar kvar i osunda relationer osv.. Jag säger ofta att man ska göra det som gör en lycklig, men resan dit kan dock vara jävligt svår.

När jag tog tag i mina ätstörningar och försökte förändra mitt tankesätt var hela resan en berg- och dalbana. Var så många dagar jag mådde piss och bara ville sluta, det krävdes så mycket disciplin. Disciplin handlar just om att man måste göra ett val, man måste undvika det man vill JUST NU och istället göra något jobbigt som kommer gynna en I LÄNGDEN. Jag behövde kämpa emot vad jag ville just då och göra något jobbigt eftersom jag visste att det skulle få mig att må bra sen.

Det är samma när det kommer till att hitta en hälsosam livsstil och köra igång med träning. Det är riktigt svårt i början och man kommer behöva tvinga sig själv många gånger.. MEN med tiden blir det lättare och när man fått in en rutin kommer man vara så otroligt tacksam över att man tvingade sig de dagarna det kändes tungt.

Med detta ville jag helt enkelt påminna er om att det går, vi alla kan göra en förändring bara vi ger oss fan på att vi klarar det! Alla hamnar i svackor och det kan inte alltid vara kul, men det är just i dessa lägen man ska göra sig extra stolt och kämpa ändå, bevisa för sig själv att man kan! Tro på er själva och gör det som får er att må bra, inte bara för stunden utan det som gör er lyckliga i LIVET ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + fyra =