Ett bra avslut på veckan

Söndagen är snart slut och imorgon är det en ny vecka igen! Helgen har varit riktigt bra och jag har hunnit träffa både vänner och familj + träning såklart ???? Hade inte mycket planerat alls denna helg och det är helt klart det bästa enligt mig! Då hinner man bara vara, göra det man känner för just då och vila upp sig inför kommande vecka.

På lördagen körde jag ett benpass och köpte sedan hem sushi tillsammans med en vän. Så himla mysigt att äta gott i lugn och ro!

Senare på kvällen var det födelsedagsfest för en av mina närmsta vänner. Alltid lika kul att få byta träningskläderna mot vanliga kläder haha????

..och idag blev det lite jobb på förmiddagen och sedan en liten familjeträff där vi bara umgicks och tog det lugnt på eftermiddagen. Tänk vad mycket energi man får av att umgås med personer som betyder mycket för en. Jag är så tacksam för alla fina vänner och familjemedlemmar jag har! Blev ett perfekt avslut på denna vecka! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fyra =