Man får aldrig blanda ihop det man gör med vem man är

Hejsan!

Där var det dags för mig att även bli förkyld haha.. många jag känner har varit sjuka så var på tiden att även jag vaknade upp med halsont i förrgår???? Blev vila från träning både igår och idag! Känner mig helt pigg nu men väljer att vila fram till imorgon så jag hinner återställa mig helt.

Minns vilken ångest jag kunde få förut när jag var sjuk. Antingen tränade jag trots sjukdom eller så skippade jag att äta för att på något sätt kompensera.. Fick för mig att jag skulle gå upp i vikt så fort jag inte tränade på någon dag. När jag ser tillbaka såhär inser jag hur extremt mycket jag utvecklats och vilken stor lärdom det gett mig. Inte konstigt att jag ofta fick bröstsmärtor förut, att kroppen tog stryk och att både fysiska och psykiska symptom kom krypandes.

Visst tycker jag att det är tråkigt att vara ifrån träningen, men det är ENDAST för att träningen är så otroligt rolig! Inte för att jag mår dåligt över att jag behöver vara inaktiv några få dagar. Nu har jag istället tagit vara på att få mycket plugg gjort och sedan kollat en grym serie. Kan faktiskt vara bra att vara ifrån och sakna det man älskar, för då får man en liten påminnelse on hur mycket det betyder för en ❤️

Man får aldrig blanda ihop det man gör med vem man är! Om det skulle hända något som gör att jag inte längre kan träna måste jag fortfarande kunna leva som Elina och må bra i det. Träningen ÄR inte jag, det är bara en syssla som jag älskar. Kan vara bra att påminna sig om sånt ibland vare sig det handlar om träning, jobb, utbildning eller vad son helst. Man ÄR inte det man gör.

Kram på er????

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 8 =