Utveckling tar tid, tålamod och att ha kul på vägen är nyckeln för mig

Satt och kollade lite gamla bilder på på kvällen:

3,5 år mellan bilderna och jag har fått längre hår ????????‍♀️ Ser även en del utveckling på ryggen! Nu har jag styrketränat i nästan exakt 4 år. Det är inte så länge men jag är iallafall sjukt stolt över min utveckling under dessa år. Jag försöker ofta lägga fokus på känslan i träningen. Det ska vara roligt och passen ska vara tuffa men hela tiden kännas bra. Jag vill vara glad när jag går till gymmet och jag vill vara helt slut, men stolt, när jag går därifrån. Fast jag vill också fokusera på resultaten och min utveckling, för det ger mig motivation och övertygar mig om att jag gör rätt. Allt slit lönar sig. Därför är det kul att se tillbaka såhär ????

Jag älskar träningen så otroligt mycket och jag kan inte riktigt beskriva hur viktig den är för mig ❤ Denna livsstil får mig att må bra och jag vill bara bli bättre och bättre! I framtiden ska den översta bilden vara den ”sämre” och jag ska ha förbättrat mig ännu mer! Bygga muskler tar tid, men det är för jävla kul så jag har allt tålamod i världen och njuter under resans gång ????????⏳

Om ni ska genomföra en livsstilsförändring måste ni ha tålamod. Därför är det viktigt att resan känns rolig och att man har kul på vägen. Du kommer inte få synliga resultat eller bli starkare hela tiden. Utvecklingen går inte konstant uppåt, det kan gå lite upp och ner. Just därför MÅSTE du finna inre motivation och ha en drivkraft till det du gör för att du älskar det! Hitta en träningsform du gillar och ha roligt! Då kan jag lova att resan blir enklare och att det alltid känns värt det oavsett! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 2 =