Lite fysisk aktivitet innan man kommer hem och landar i soffan är mitt tips!

Godmorgon!

Riktigt skönt med en ledig helg.. igår avslutades en kurs i skolan så nu behöver jag inte tänka på något skolarbete alls förrän på onsdag, underbart!????

Inledde helgen med ett träningspass igår. Älskar verkligen att dra till gymmet direkt efter skolan/jobbet så att man sen kan komma hem och slappna av. När jag jobbat eller pluggat kan jag känna mig helt slut i huvudet, men tycker verkligen det är ännu skönare att komma hem om jag även fått göra av med fysisk energi. Får lättare att slappna av då och njuter mer av ta det lugnt i soffan framför tv:n.

Om ni tycker det är svårt att ta er iväg på fysiska aktiviteter efter jobbet så kan jag tipsa er om att inte åka hem och mellanlanda innan, åk direkt så ni inte hinner slappna av hemma. Eller så enkelt som att promenera till och från jobbet, så kan man ta en lite extra lång runda hem för att få sin vardagliga motion???? Kan lova er att det blir mycket skönare att komma hem och bara ta det lugnt då!

Trevlig helg!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + 16 =