”detta SKA bli bra för jag kommer göra mitt bästa”

Hej!

Känner mig riktigt glad efter en gryn helg! Hunnit träffa så många fina vänner och varit på Gröna Lund ????

Ny vecka nu och sista kursen i skolan är igång innan det är dags för sommarlov och jobb ????

Kände mig jättetrött idag efter skolan och var riktigt opepp på träning.. Men ändå lyckades jag överträffa mig själv och var riktigt stark under passet!

De gångerna jag blir extra stolt över mig själv är när jag lyckas vända de negativa tankarna till positiva, för det är sällan lätt! Om man i dessa stunder ställer in sig på att ”detta SKA bli bra för jag kommer göra mitt bästa” så kommer det leda långt! Lägg inte ribban för högt och ställ inte massa krav, bestäm dig för att göra ditt bästa av det du har så brukar även den fysiska prestationen komma på köpet! Om du har rätt inställning kan man göra mer än man tror ????

Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka!????

2 thoughts on “”detta SKA bli bra för jag kommer göra mitt bästa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =