Födelsedagar och ett dåligt träningspass som blev riktigt bra

Hej!

Har suttit och pluggat en stund och kände att det var dags för en paus, så tänkte skriva lite här nu istället ????

Igår fyllde jag 24 år, tiden går så himla fort! Känns som att jag fortfarande är 19 ibland och har t.o.m råkat sagt att jag är 19 för inte så länge sen.. undra varför jag fastnat vid just den åldern?! Men har ju som tur är utvecklats väldigt mycket sedan jag var 19 haha????

Blir lite mysfirande imorgon ute hos mamma. Sen blir det stort släktkalas nästa helg för både mig och mamma eftersom att hon fyller 50år idag, ska bli så himla kul med allt firande ????

Älskar verkligen alla tillfällen man får där släkten samlar ihop sig och umgås. Min släkt är heltokig och varje gång man träffar dem får man sig riktigt många skrattanfall ❤️

Förresten, mitt träningspass idag startade inte alls bra haha! Hade gjort en plan på hur jag skulle göra men kroppen var lite svag idag och ville inte det huvudet ville. Slutade med att jag strukturerade om passet och gjorde de övningar jag tycker är roligast, då gick det riktigt bra och jag fick ut det jag ville med passet ???? Ibland får man anpassa träningen efter dagsformen och inte anpassa dagsformen efter vad skallen vill!????

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − tio =