En skön känsla på morgonen, som sitter kvar hela dagen

Njuter verkligen av hur fint vädret har varit på senaste tiden, blir så pigg och glad av det! Ibland kan jag dock känna ett tvång att jag måste ut och göra saker hela tiden när det är så fint väder, får nästan lite ångest om jag bara är hemma. Vårdeppig brukar jag kunna känna mig varje år haha..

Men har kommit på att jag mår betydligt mycket bättre när jag startar dagen med en promenad. Känns som att hela min dag påverkas positivt av den där morgonrundan i solen! Jag tror verkligen på att tankens kraft påverkar oss mer än vi tror.. och jag tror dessutom att de första tankarna och känslorna vi har på morgonen är ännu mer viktiga för hur vi kommer känna oss resten av dagen. Därför vill jag starta på ett bra sätt jag jag får en skön känsla, för då sitter ofta den känslan kvar sen ????

Hur kan man inte bli glad av att se denna fina utsikt? Kan verkligen tipsa er om att starta dagen så då det gör oss gott både fysiskt och mentalt. Vardagsmotion och en skön upplevelse i ett!????☀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + tolv =