Ibland behövs dåliga dagar för att man ska kunna komma tillbaka starkare

Hejsan!

Livet består av skola, hemmaplugg och träning just nu. Försöker även hinna träffa familj och vänner så mycket det går men nu sista två veckorna i skolan så är det verkligen full rulle???? Bara ge gärnet sista biten nu och sen kan jag andas ut!

Igår gick mitt träningspass riktigt dåligt och jag kände mig allt annat än glad under passet. Träffade en kompis efteråt och körde en kvällsfika på balkongen, det fick mig på mycket bättre humör! ????

Dagens träningspass gick däremot superbra, fick verkligen revansch från igår så det känns skönt! Ibland behöver man ha dåliga dagar och bara grotta ner sig.. men sen kommer man tillbaka starkare och hungrig efter att prestera bättre, det gäller verkligen allt!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 5 =