En underbar sommarsallad och en god grötfrukost

Godmorgon!

Vaknade exakt 6:30 både igår och imorse haha! Hade behövt få fler sovtimmar för jag somnade ganska sent både i fredags och lördags. Min kropp behöver verkligen minst 8h sömn per natt för att jag ska må som bäst, men ibland är det värt att vara vaken extra länge när man umgås med personer man tycker om ????

Igår kväll åt jag middag ihop med två av mina bästa vänner, vi gjorde en sallad på: grillad kyckling, halloumi, avokado, granatäpple, sallad , paprika och gurka, så otroligt gott!????

Kan verkligen tipsa er om att prova den här goda salladen!

Nu ska jag äta frukost: Havregrynsgröt med äggvita i, toppat med hallon, banan, lågkalorisylt och jordnötssmör????

Efter frukosten blir det gymträning! Sen ska jag plugga innan jag åker iväg till min fina mamma och umgås ???? Ha en fin söndag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 1 =