Sista pluggrycket avklarat

God kväll!

Sitter helt slut här i soffan.. skickade precis in min sista skoluppgift för den här terminen och har härmed gått på sommarlov! Herregud så skönt! Har varit mycket plugg de senaste veckorna då vi både haft seminarier med redovisningar och en muntlig tenta + en laborationsrapport som skulle in denna vecka???? Men nu är allt klart! Riktigt skönt att gå på sommarlov nu och att få jobba istället för att plugga ett tag ????

Funderar på att gå och sova nu för jag är helt slut haha! Imorgonbitti ska jag köra rygg, ser verkligen fram emot passet???? Mitt senaste ryggpass gick jättebra och jag kände mig stark! Är ett litet annat upplägg med högre reps i marklyften imorgon men känns som att det kommer gå bra det med ????

Fredag imorgon och snart helg! Håll ut sista dagen ni som jobbar innan ledighet ☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − elva =