Frukostmöte med Tuna Influencers

Hej!

Vaknade precis till i soffan och märkte att jag hade legat och sovit i nästan 2h haha! Har sovit dåligt flera nätter nu så hoppas på att få en bättre sömn inatt ????

Dagen har varit superskön! Startade med bloggmöte med medlemmarna i Tuna Influencers på Elite hotell. För er som missat detta så är vi ett nätverk där vi tillsammans ses för att diskutera hur vi kan utveckla våra sociala medier. Vi kommer även framöver att starta upp lite aktiviteter för er där ni kommer kunna delta och ha chans att vinna lite erbjudanden osv. Vi brukar diskutera våra idéer osv när vi ses på våra träffar???? Vi finns både på Facebook och Instagram under namnet ”tunainfluencers” så in och kika där!

Resten av dagen har bestått av häng i Sundbyholm, så otroligt skönt!

Nu ska jag se till att sova, ha det fint! ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =