Guldkorn i vardagen är värdefullt

Torsdagkväll och snart helg igen ????

Idag har jag jobbat, träffat en fin vän, tränat och sedan blev det en myskväll med serier hos en annan kompis. Ganska öm i höfterna efter sprutorna så får göra de övningar där jag inte behöver belasta eller balansera för mycket????

Det jag älskar med sommaren är att det är så ljust ute. För något år sedan hade jag förmodligen åkt till gymmet direkt efter jobbet och sen hem.. ville liksom ”beta av” alla måsten fort förut. Men nu känner jag mig piggare/gladare och vill verkligen njuta av varje minut och njuta av alla fina människor jag har i livet. Efter jobbet solade jag med en av mina bästa vänner, var supermysigt! Sedan blev det träning och efter det åkte jag hem till en kompis för att kolla serier och bara mysa.

Såna här småsaker är verkligen guld i vardagen tycker jag! Visst kan det vara skönt att vara hemma, men jag mår verkligen bra av att passa på och njuta av de fina stunderna. Njuta av bra sällskap och göra spontana saker, det ger mig så mycket energi just nu känner jag ????❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =