Bloggsamarbete- Ett nytt nätverk

Hej på er!

Hoppas ni har en fin helg ❤️

Nu har jag bloggat för Eskilstuna-Kuriren i över 1,5 år.. blir 2 år i höst. Herregud vad fort tiden går! Jag minns att jag var väldigt tveksam när jag fick förfrågan då jag inte alls ser mig själv som en ”bloggare”, det kändes inte riktigt som jag. Men idag är jag extremt tacksam över att jag vågade prova på det för det har utvecklat mig massor och är dessutom jättekul ????

Ni kanske har sett eller hört ”Tuna Influencers” här på sociala medier. Jag tänkte berätta lite om detta nya nätverk som jag och några andra bloggare här i stan är med i.

Detta nätverk startades upp av: Anna Bergfors och Gianna Troyse och idag är vi 11 personer inom detta samarbete med 10 bloggar. Målet med detta nätverk är att vi som bloggare ska få dela med oss till varandra med erfarenhet och inspiration. Detta känns superviktigt för mig då jag som sagt ibland tänker ”varför skulle folk vilja läsa det jag har att skriva?”, då kan det kännas tryggt med en liten familj som stöttar mig i det jag gör och påminner mig om allt roligt som bloggandet har att erbjuda. Det är viktigt att man gör det man tror på och inte sänker sina drömmar/mål bara för att andra tvivlar ✨

 

Här kommer länkar till allas bloggar samt lite ord angående vilket typ av tema de skriver om på deras bloggar:

Workoutknockout, skrivs av: Gianna Troyse och Milomir Stevanovic. Bloggen handlar främst om träning, kost och hälsa men även en del modeinslag: https://www.sporthalsa.se/bloggar/workoutknockout/

fashionforfiftyish, skrivs av: Anna Bergfors. Annas blogg är en slags modeblogg för kvinnor som är fiftyish, men även en blogg om inre och yttre skönhet. Hon visar främst olika outfits men skriver även om skönhet, träning, hälsa,kost och måbrafaktorer samt en del reflektioner. Men egentligen är det en blogg om att #jantekandranågotgammaltöversig https://fashionforfiftyish.com

Full time Mom, part time dreamer, skrivs av: Lina Johansson. Bloggen handlar om familjelivet med barn och man, utflykter, friluftsliv, husvagnsliv, mat, bakning, jobb, tankar och intressen: http://linamittilivet.blogspot.se/

motivationandhabits, skrivs av: Madelene Carlsson. bloggen handlar om träning och välmående. Hon vill nå ut till alla som känner att de behöver hitta sätt att vända tankar och känslor inför att ha ett liv med god hälsa.. Madde bloggar om träning och välmående. Hon vill nå ut till alla som känner att de behöver hitta sätt att vända tankar och känslor inför att ha ett liv med god hälsa.

hannapannula, skrivs av Hanna Pannula. Bloggen är en slags dagboksblogg men snart kommer du som läsare att få följa med på en långresa som Hanna ska genomföra så det kommer bli en reseblogg där vi får följa Hannas förberedelser inför resan och självklart under resan

ElinVeraJansson, skrivs av: Elina Jansson. Elin är just nu nätverkets yngsta bloggare och hon skriver om sitt liv, en slags dagboksblogg med personliga texter, tankar och åsikter.

interiorandlifebyelle, skrivs av: Eleonor Nilsson. Bloggen handlar om hennes stora intresse och passion inredning och i sin blogg tipsar Eleonor om olika saker inom inredning, exempelvis hur blir man sin bästa inredare i sitt eget hem? vad är en stil? måste man ha en stil, eller kan man blanda olika stilar? Hon tipsar om hur man kan hålla den röda tråden i heminredning och jag lovar att Eleonor har både stil och god smak samt en fantastisk Instagram!

Today´s Britt, skrivs av: Britt Åström. I bloggen ger Britt tips på kläder och stil med enkla medel med budskapet att du gör som du vill när det gäller kläder, våga sticka ut och bry dig inte så mycket om vad andra tycker (en blogg helt i min smak!). Britt är från Eskilstuna men bor i Portugal så självklart skriver hon även om Portugal.

makeupbymichan, skrivs av: Michaela Looström. Michaela är makeup artist och jobbar med skönhet. Hon har en personlig blogg om allt från vardag med barnen till olika outfits.

Ni kan läsa mer om nätverket och ta del av de olika bloggarna på Facebook eller Instagram: tunainfluencers. In och läs ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × två =