Hemmagjord hamburgare på mitt vis

Hejsan!

Jag sitter och väntar på laxen i ugnen som snart är klar. Har lagat lite matlådor nu på kvällen, det blev: pasta med köttfärssås i några lådor och lax med potatis i de andra, ska även ha en sås gjord på kvarg och kryddor till laxen????

Var full rulle på jobbet idag så jag var helt slut efteråt.. det var riktigt skönt att gå till gymmet då och köra! När jag är slut i psyket efter jobb kan jag tycka det är så skönt att få koppla bort knoppen och bara jobba med kroppen istället????

Jag har käkat en del hammagjord hamburgare de senaste dagarna, älskar verkligen det! Åt det även till lunch idag på jobbet ???? Jag gör hamburgare på enbart nötfärs sen hade jag ett gott surdegsbröd till. I hamburgaren har jag grönsaker, steviaketchup, mosad avokado och riven lättost (11% fett)???? Enkelt, gott och inget onödigt/onyttigt skräp i ????

Ha det så bra! Hoppas ni vill testa hamburgarna ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =