Nyttigt att ta det som det kommer ibland

En riktigt bra helg som börjar lida mot sitt slut. Hade absolut ingenting planerat denna helt så som vanligt la jag ner tid på att träffa familj och vänner. Jag mår ganska bra av att inte ha så mycket planerat och bara ta allt som det kommer.. eller rättare sagt, jag behöver såna helger då jag är en person som ständigt har saker inplanerade och har svårt att göra just ingenting. Ibland kan jag planera in saker och hitta på grejer som jag inte ens vill göra just för att det kan kännas jobbigt att bara vara hemma. Därför blir såna här helger väldigt nyttiga och nödvändiga för mig. Jag får liksom träna på att göra ingenting och har faktiskt börjat känna att jag mår bra av att ta det som det kommer ????

Idag vaknade jag väldigt tidigt och kunde inte somna om, gick upp direkt och promenerade till gymmet. Perfekt start verkligen! ???? Sedan hämtade jag ut ett paket från Smakbox som jag hade fått i present. Så kul med massor av nya varor som man inte testat på förut! Ska testa göra någon ny rolig maträtt när mina matlådor tar slut ????

Hoppas ni får en fin start på den nya veckan!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =