Ny familjemedlem

God midsommar på er!

Hoppas ni får en fin dag tillsammans med era nära och kära ???? Jag startade dagen med ett tidigt träningspass. Brukar alltid vilja ha träningen gjord tidigt när det är speciella dagar då man ska iväg för att fira högtider och liknande. Då hinner man hem och varva ner efter passet och innan det är dags att dra iväg ????

Just nu är jag hemma tillsammans med min lilla kattunge Frans som jag hämtade hem igår. Jag har velat ha katt i säkert 5 år men har inte riktigt känt mig redo för att skaffa det, men nu kändes det som en bra tajming ????

Senare blir det midsommarfirande med några kompisar och då har jag fixat kattvakt till Frans. Vill inte att han ska vara hemma själv för lång stund nu i början när han precis flyttat hit. Men detta kommer nog bli superbra tror jag!

Ha en fortsatt fin dag ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =